- Pakiet

Zamiast 110,50 zł
Książka złote zasady zdrowia, długowieczności, młodości i piękna Borys Bołotow w zestawie z Carska Wódka ZAKWAS BOŁOTOWA
Zapoznaj się z regulaminem
Darmowa dostawa? Sprawdź jak ją uzyskać!
Masz prawo do zwrotu w ciągu 14 dni
Długo wyczekiwana autoryzowana książka Profesora Borysa Bołotowa na reszcie trafia w ręce polskiego czytelnika.
Czy jest Ci znane, szanowny czytelniku, takie uczucie:
budzisz się wcześnie rano i absolutnie nic Cię nie boli, jesteś przepełniony niesamowita energią, chce się żyć i cieszyć się życiem?
Niestety, nie każdy może się cieszyć takimi odczuciami. Dlatego, że obecnie żyjemy w niełatwych czasach.
Niesprzyjająca sytuacja ekologiczna, niezdrowy tryb życia, nieprawidłowe odżywianie
doprowadzają do tego, iż w organizmie gromadzą się toksyny. Od nagromadzenia toksyn – substancji
trujących, które powstają z komórek zwierząt i roślin zaczyna się każda choroba. Można to porównać do brudu zgromadzonego w domu.
W jaki sposób człowiek powinien się odżywiać? Czy być wegetarianinem czy raczej mięsożercą, a może
lepiej odżywiać się tradycyjnie?(odżywianie tradycyjne to odżywianie mieszane, oparte w większości na
produktach lokalnych i dostępnych zależnie od pory roku).
Aby odpowiedzieć na to pytanie, Borys Bołotow przeprowadza wnikliwą analizę.
Jeśli masz chęć poprawy samopoczucia i zdrowia książka Profesora Bołotowa jest pełna odpowiedzi, przepisów i porad jak w naturalny sposób poprawić swój dobrobyt.
Obecnie mówi się dużo o jakości soków żołądkowych, mało kto wspomina o ilości jaką organizm powinien ich produkować.
Człowiek w ciągu dnia powinien wytwarzać 10-12 litrów soków żołądkowo-jelitowych. Płynna część tych soków jest filtrowania z krwi i wsiąka z powrotem do krwi w dolnej części jelita. Sok ten, jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Niedobór soków skutkuje zanikiem tkanki kostnej i mięśniowej.
Brak właściwej ilości soków żołądkowo-jelitowych może doprowadzić do depresji, chorób nerwowych i psychicznych, zaburzeń trawienia i funkcjonowania układu sercowego naczyniowego, skurczu mięśni gładkich, osteoporozy, chorób autoimmunologicznych, anoreksji.
Odpowiednie wysokie stężenie kwasu solnego w żołądku jest niezbędne do prawidłowego trawienia, które znacząco wpływa na funkcjonowanie całego organizmu. Soki żołądkowo-jelitowe poprawiają „jakość krwi” przez co działają antyseptycznie i zapobiegają przerostowi bakterii i grzybów w organizmie.
Doskonałym rozwiązaniem na poprawę funkcji organizmu jest „carska wódka”, która znana jest od ponad 200-300 lat, którą wspomagali się przy obfitych ucztach Carowie Wielkiej Rosji. Stosując systematycznie „Carską Wódkę” zwaną, także Zakwasem żołądkowym Bołotowa stymulujemy żołądek do produkcji soków żołądkowych o odpowiednim PH (0,9-3,0 PH).
W związku z tym „Carska wódka” jest stosowana w wielu dolegliwościach, które związane są z chorobami autoimmunologicznymi m.in. stwardnienie rozsiane (SM), zespół przewlekłego zmęczenia, choroby Hashimoto i Gravesa-Basedowa, cukrzyca insulinozależna, reumatoidalne zapalenie stawów, toczeń, zesztywniające zapalenie stawów, polimialgia reumatyczna, zespół Sjögrena, bielactwo, zapalenie wielomięśniowe, łuszczyca, atopowe zapalenie skóry (AZS). Może ona być również stosowana zapobiegawczo.
Skład „Carskiej” – ewaluował przez dziesiątki lat obecnie funkcjonujący cztero-składnikowy przepis, składający się z kwasu solnego, siarkowego, octu winnego i tabletek nitrogliceryny jest mocno niekompletny. Sam Bołotow po wielu latach przyznał i odkrył w starych księgach Carskiej Rosji, że skład może różnić się znacznie w zależności od potrzeb organizmu. Różnice polegały na doborze odpowiednich ziół w zależności od dolegliwości organizmu. „Prawdziwy” skład ma ponad 20 składników, który zawiera miedzy innymi aminonokwasy, złoty wąs, ekstrakt z winogron i wiele innych ziół w zależności od dolegliwości. Sam proces produkcyjny wymaga kilku tygodni macerowania.
Jeśli stosujemy profilaktycznie najlepiej wziąć 2 razy dziennie: zaraz po przebudzeniu oraz przed obiadem po 1 łyżce stołowej (10 ml). Na duże „dolegliwości” „Carską wódkę” zaczynamy pić podczas każdego posiłku 5ml (łyżeczka do herbaty) przez 7 dni. Następnie zwiększamy do 10 ml (łyżka stołowa), także podczas każdego posiłku przez 10 dni. Docelowo Carską pijemy 4 razy dziennie, po przebudzeniu na czczo i przed każdym posiłkiem po 10-20 ml. Można również stosować środek doraźnie w przypadku zgagi czy niestrawności (przejedzenia) – 1 łyżka łagodzi sytuację.
Bołotow zaleca, abyśmy słuchali swojego organizmu i wybrali czy odpowiada nam picie Carskiej w trakcie posiłku czy przed. Istotne jest abyśmy zrozumieli jak ważne jest odpowiednie zakwaszenie żołądka przy problemach typu zgaga, refluks. Substancje zawierające inhibitory pompy protonowej nie łączymy ze spożywaniem Carskiej.
Z praktycznych wskazówek – warto odmierzyć w kieliszku ile ma interesująca nas dawka i pić z niego Carską.
Dobry produkt, pozdrawiam